Tuesday, November 21, 2006

RAPAT '06


Naga: Bro.. jom kita pegi memancing lepas ni. Bla, bla, bla, bla.
Kemat: Apa! pegi memancing? Aku tak leh. Nak gi kursus kawen lepas ni.
Lan Rambai: Psssttt.. psssttt... korang, mintak rokok sebatang. Aku boring ni.
Aku: Wooiiit!!! Naga, air liur ko bersembur kat muka aku. (Mana payung nih?: dalam hati)


Cari Benda Tersembunyi:
kucing, zine nara yuda, pensil, ikan duyung, buah kelapa, kuih tat, pistol, kutang.

12 comments:

Anonymous said...

Hey, check out this site - these guys pay you up to 30 percent money back for all of your normal online purchases! How does it work? They give you the money they earn from their affiliates whenever you buy through them. Click here for more info

Dhani said...

Naga: Bro.. jangan lupa jumaat petang ni. kat lrt masjid jamek.aku tunggu ko. kita pegi memancing.

Dhani: mancing awek? ok siap! :)

neeziee said...

aku mana aku?
aku takde ke?
kat mana aku?
takde aku?
aku takde??

vovin said...

Oit, Narayuda best! Keep up!

arianna adrizal said...

err, dgr cerita zine narayuda dah sold out. hebat!

Lan Rambai said...

kutang? mana..mana.. tak nampak pun

esis said...

Dhani...
alamak pasal aku tak terpikir apa yang ko tulis nihhh.. hoho

neeziee...
huh blog ko pun aku takleh nak buka.. inikan pula gambo ko. apa kena blog ko??

vovin...
oh yer ker. tapi ada yang kata tak best.. yang kedua kami akan buat semua orang kata best!!!

arianna adrizal...
hehehe.... camne tau nih??

Lan Rambai...
aku dah agak ko suka cari kutang... hahaha. ada tapi rahsia ko kena fokusss betul2 gambo tu.

kemat said...

aku nampak..aku nampak..aku nampak..kutang2 itu..aku nampak..aku nampak..knapa kamu tak nampak Lan, nak aku tunjukkan, kuang2 itu..

esis said...

kemat,,

ko memang cekap.. tapi aku hairan camne ko boleh nampak banyak (kutang2)

aku, satu pun tak nampak. kuang3x hehe

kel@mbu said...

oit2.. mana gambar aku?
err.. mana ada la sebab aku tak join.. huhuhu..

dugongsenyum said...

keh keh keh

samurai said...

sebelum ke kg baru, aku pergi medan mara dulu.

baru nak pijak tangga, ada mamat panggil suruh daftar. dia jaga kaunter kursus kahwin.

ingat org nak pergi kursus kahwin je pakai baju melayu?