Tuesday, January 30, 2007

*INI IKLAN BUKU ISTIMEWA*

Miliki MASUK BARISAN daripada saya!! RM23. Termasuk gaya pos. Depositkan RM23 dalam akaun MAYBANK 162263168918 dan emailkan tarikh & no. resit kepada; esis_rie[at]yahoo[dot]com.
Maklumat lanjut tentang buku, sila KLIK1 atau KLIK2
Harga istimewa bagi kamu yang pandai tawar menawar......

8 comments:

Anonymous said...

saya nak tawar leh tak? RM10 dah ler bang hehehe...

Bape lama leh dapat buku tu? Makasih!

esis said...

hehe 2 hari dah boleh dapat. tapi bukan dengan rm 10. hehehe

Anonymous said...

Oo..xnak kasi la nih. Confirm x nak kasi? Ok, kalau macam tu. Fine! Kalau tak nak kasi harga murah tak per..xper.
Tak nak kasi sudah.

Kasik saya sebuah je hahaha.. ingatkan kalo dapat murah leh amik sedozen hahahha..Apapun saya email kat brader esis pasal particular yg brader nak tuh. Pis!! Thank u!

Sastri said...

Blackie dah beli dah... so pinjam dia nyer laa... :D

Anonymous said...

assalamualaikum. jemputlah ke http://lindunganbulan.blogspot.com/ http://karyamuslim.blogspot.com/ dan http://dppkkj.blogspot.com/

tedungS said...

ni buku masuk barisan ni, barisan nasional ke?

esis said...

tedungs..
bukanlah... ini bukan buku propaganda politik. bukan masuk barisan yang itu atau masuk bulatan yang itu.

ini masuk barisan yang lain. huuuuuuuuuu

ashwad said...

alah cek rie,

bila nak blanja mkn?? tak leh blanja free dah lah blook tuh...

ashwad