Monday, January 15, 2007

Tidak Seranum

Beberapa hari ini aku rasa meluat, mual, menyampah dengan "suka ati aku..?". Mungkin kini ia sudah tidak segebu, seranum & se-seksi dahulu. Mungkin.....

Jadi, akan aku make-up dia atau aku bersihkan jiwa aku.
Supaya kalbu aku kembali sesuci dahulu. Ketika aku pertama kali berkenal-kenalan dengannya.

Dan.

Aku fikir "suka ati aku..?" menjadikan segala pandangan aku panas.

18 comments:

INDERA KENCANA said...

Ada idea untuk menjadikannya lebih panas..??

pa'chik said...

diangkan dekat api

ND said...

erkk..what's up bro?..apa yg buat kau panas?..hehe..semoga kau cool :D

Azhar Ahmad said...

Suka ati kau lah buat suka ati aku camne...

Erk.... berpusing aku fahamkan ayat aku semdirik!

zwitterion said...

sukaati kau la..hehe.lepas ni, panas2x..

ayobkelubi said...

panas? sbb cuaca tak menentu skang nie bang.ko kena minum air suam nieeee

Anonymous said...

sis, kamu pun nak tukar blog jugak ke? vovin pun nampaknya dok berkira-kira nak tukar nama blog juga.

Anonymous said...

panaskanlah dgn n3-n3 yg bernas. n3 ape yg panas? n3 yg ditulis dgn sesuka ati dan sesedap minda tuan yg menulis. kalau nak kasik ranum, peram dgn kabait hihihi..

ko suka aku? aku pun suka ko & kambeng ko. Err..suka ati aku la kan nak suka sape kan? huhuhuhu

Anonymous said...

sukati ko la.. sukati aku la nak komen.. hahaha.. tak suka.. tak suka..

Anonymous said...

kekalkan! kekalkan! dude, apsal kau dan elmaaniq senyap? tak dapat emel aku kah?

awan said...

hmm ....

Anonymous said...

Kamu kena ubat guna-guna ke? Termakan sirih pembenci macam cerita Tun Teja dengan Hang Tuah tu ya?

-tuan tanah-

Sikenit Comel-AminBakish said...

napain sih... ??

dulu kau pernah jatuh cinta dengan suka ati aku, napa sekarang nak benci pulak??

Sastri said...

kasik touch sket mekap dia la sis... bagi Sas ok je nih...

esis said...

INDERA KENCANA...
ND...
Azhar Ahmad...
zwitterion...
ayobkelubi...
Pa'chik...
nUrAdDeEn...
Orochi...
kingbinjai...
awan...
tuan tanah..
Sikenit Comel-AminBakish...
Sastri...

oklah kawan-kawan aku dah sejuk sekarang.. hehe. apa kata kita layan zine narayuda edisi #2. RM5 aje. hehehe

blackpurple said...

Apa yang sejuk sis..? ha ha..

esis said...

blackpurple...

badan aku dah sejuk... hujaaaannn aje ni. sejuk laaaa. hehehehe

Anonymous said...

Barangkali jika diletakkan rupa seekor biri-biri sedang tersengih enak juga rupa blog ini.

Rasanya, sudah tiba masanya rupa blog ini diubah? Barangkali?