Thursday, January 18, 2007

Edisi # 2

"Sesegar Haruman Hutan Hujan Tropika"
[ Zine terbaru keluaran clan Nara Yuda. Maklumat lanjut sila klik ]

15 comments:

Sastri said...

hmm...tunggu Blackie beli laaa... nak pinjam ajer... :D

Anonymous said...

aku buleh dapat free macam hari tu lagi?
ha ha.

Anonymous said...

ooo ooo oooo

Azhar Ahmad said...

Ada perasaan zine RAPAT 2006!

Apapun, jom join JAKUN01, klik kat sini --> http://azharahmad.com/project/

esis said...

Sastri...
oit.. oit.. mana bole kongsi2 nih.

BooK...
hehe nanti kami masukkan agenda ni dalam AGM nara yuda. hahaha

kingbinjai...
OOOOOOOOooooo. bro kat dalam blog nara yuda ko pos isu ni 2 kali.

Azhar Ahmad...
insyallahh kalo berkesempatan aku join jakuno7.

Anonymous said...

weh, bro! kalo aku x baca Narayuda 1, aku leh paham ke Narayuda 2? hehe... kalo leh paham, aku leh beli la. tp kalo aku tak sempat beli, leh dapat pree ke muahahahahahah!!!

pinjam leh dak? :D

sinaganaga said...

cantik

INDERA KENCANA said...

Tidak sabar memilikinya..

Al-Irfan said...

mcm ku knal pemilik blog ini... tapi di mana ya?

KAMATO said...

Ok kalau free bagitau, nanti saya colect kat mana2

KAMATO said...

Salam maal hijrah, cerita pasal marah ni cuba lihat sini
http://kamato.blogspot.com/2007/01/email-dari-sahabat.html

esis said...

nUr@dDeEn...
mesti boleh punya... ini bukan komik hong kong.

konsepnya berbeza.. hehe berkonsep2 pulak aku ni.

sinaganaga...
soljah.. sebenarnya masih belajar ni.. apa2 komen membina sila bagitau..

INDERA KENCANA...
insyaAllah dalam bulan ini juga.

Al-Irfand...
alah macam2 la ko nih... cuba ingat semula..

KAMATO...
OK bro.. no hal punya.

Anonymous said...

arigato arimas...

blackpurple said...

Laaa... Aku mati-mati ingat free.... He he

Anonymous said...

cAMNER NAK DAPT BY HAND..ADA WAT LAUNCH KAT MANER2 KE