Tuesday, January 30, 2007

Untuk Apa?

Apabila tiba saat dan ketikanya, bosan pasti mengundang. Adakah ini hanya berlaku pada aku sahaja? Bukan tiada yang ingin di nukilkan, tetapi hati telah jemu. Begitulah aku & laman ini.

Inilah nikmat dunia. Pasti ada garisannya.

Aku sedang mencari-cari, mengintai-ngintai semula keghairahan dan kenikmatan yang aku kecapi dahulu. Atau aku harus kembali ke permulaan segala jadi. Merakam semula nikmat ini.

Sesekali terlintas sesuatu di sanubari. Untuk apa aku di sini.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ceeewaaaahhhh jiwang gila..... hahahahahaha.

18 comments:

kingbinjai said...

ha ha dude! takkan writers block kot?!

tuan tanah said...

Berdrama ke bang?

esis said...

kingbinjai...
tak lah aku tgh buat skip ni. hehe

tuan tanah...
monolog filem pendek niii. ok ker??

Sastri said...

uih... ada unsur2 puitis nih... :D

Orochi said...

drama yang sungguh puitis.. haha...

zwitterion said...

awat jd mcm ni?..hehe

blackpurple said...

Aku rasa kau sendiri yang tau jawapannya...?

Aku Bukan Bidadari said...

utk menulis suka duka dan semua semua tak kira tentang apa2, rasanya kalo takder idea baik gi rest dulu barang sebulan dua..nnti bila datang rindu tu..mai ar balik ..

INDERA KENCANA said...

Jiwang yang jiwa-jiwa. Takpe, sekali-sekala...

Azhar Ahmad said...

Huhuhu, saya kesinih untuk mengomeng!

KAMATO said...

kerja kuat sangat, pergila bawak bercuti, cuti2 malaysia

esis said...

Sastri...
ohhh yer ke? saya tulis apa yang terlintas aje. heh

Orochi...
hohoho...

zwitterion...
banyak keje kot. awal-awal semester ni. awal2 tahun

blackpurple...
apa yee?

Aku Bukan Bidadari...
haha betul gak tu.

INDERA KENCANA...
aku terpengaruh dengan ko la nih. hahaha...

Azhar Ahmad...
apa macam projek JAKUN. baru aku berkira2 nak join ko dah tutup penyertaan. sampai hati. huuuuuu

KAMATO...
betul tu bang. tengah rancang2 gak ni.

neeziee said...

tarikh entri ni tarikh hari lahir aku.kau patut bagi aku hadiah yang mahal. :D

zino said...

mesin pun sampai masa perlu rehat perlu overhul dan perlu di caj semula...

apa lagi rancang cuti2 malaysia..

sinaganaga said...

jiwang tak hengngatttt...

skidg8 said...

mungkin berlaku pd org lain jugak..
just take ur time.but dun too long.
nanti langsung tak ingat nak ke sini;)

samurai said...

midlife crisis ka?

nUr@dDeEn said...

jiwa yg jiwang..
Percaya tak kalo semua org pernah mengalami situasi begitu? kalo percaya angkat tangan semua!!!! kalo tak percaya .. hmm terpulang :D