Saturday, October 07, 2006

Mungkin Anda KERASUKAN...


jika tak dengar dapatkan di sini atau di sini.
(Title Aku: Pendeta Perenung Bintang)
[LAGU DIJANGKA YANG PALING "HOT" DI JAKARTA]

Lagu ini di tujukan khas kepada semua peminat-peminat yang vote blog saya ini. Inilah sahaja tanda penghargaan dan terima kasih saya kepada anda. Tanpa anda, tidak mungkin saya berada ditahap ini. Jadi, jemputlah datang ke Majlis Anugerah Juara Blog. Bergirang-giranglah berfoto bersama artis-artis maya yang terkenal seantero cakerawala. Sekali lagi diucapkan, votelah saya. Hanya dengan vote anda, saya akan menang. Hahahaha. Pssstttt... ada hadiah untuk kamu yang datang. Dan, sekali lagi ingin ditegaskan. Hanya anda, pemblog tegar sahaja serasi dengan lagu di atas. Perhatian!!! Lagu di atas terlalu MISTIK......... mungkin anda KERASUKAN......

15 comments:

amanitium said...

cheh, memancing undi ni. politik wang!

kena report mt geju ni, kau akan dibuang keahlian satu penggal. haha.

kingbinjai said...

oooo oooo kalau kau menang kau jadi ketua narayuda pula ha ha ha

sinaganaga said...

bertanding dalam kategori apa?

Azhar Ahmad said...

Heh, undi jahat nehhhhh

neeziee said...

ko nak nombor akaun aku tak esis? XD

fiqroorganisma said...

aku pon nak bg no akaun gak la =p

zwitterion said...

aku nak kena undi ko ke?.kalau ko hensem,aku tak undi.kalau ko tak hensem, br aku undi...haha

esis said...

amanitium,
strategi ni bro. terang terangan aje. hahahaha

kingbinjai,
buat penggal ni aku still hotmati ko. tak lawan boss. penggal depan tak tahu lagi. hahahaha. ampunnn

sinaganaga,
sol jah. jangan lah serius sangat. ko vote aje aku utk semua katogeri pun ok. muhahahaha

Azhar Ahmad,
takpe, takpe. yang penting ko vote. huhu

neeziee,
aku nak akaun hong leong bank aje. kalo ada kasi leeee.. kasi sekali dengan nomber pin. hehehe

fiqroorganisma,
ko pun sama dengan neziee. boleh kasi aku jugak. muhehehe

zwitterion,
aku kurang hensem. hensem lebih sikit dari naga. jadi, vote la aku. hahaha

Sastri said...

hmm... boleh tolong kempen masa pilihanraya ni nanti... :p

el-Maaniq said...

Haha.

dah undi dah...

blackpurple said...

Kau nak pengundi hantu tak...aku boleh tolong cari kan... hehehe

Fuad said...

Semoga berjaya dpt anugerah.. :-) Jom undi..

Lan Rambai said...

Aku keciwa esis.. aku keciwa... peluang utk aku menang telah tertutup dengan cara kau ini .. aku keciwa!!!

err.. camna nak buat pada link calon tu letak blog kita terus ek? hahahaha

esis said...

Sastri,
hahaha inilah strategi paling berkesan..

el-Maaniq,
wowowhohoho. pengakuan ikhlas ko. ko tak rasa tergugat ker. nanti aku dapat hadiah. ko tak dapat?? takpe nati aku kasi sikit. haha

blackpurple,
yeeesss ko memang memahami. apalagi undilah aku.

Fuad,
hik hikhik. memang tujuan tuh.

Lan Rambai,
sabar bro, peluang untuk ko menang ada. tapi tipis... hahahahhaaa, ampunnn

el-Maaniq said...

aku undi ko la.

aku mana boleh tercalon, sebab aku dah menang tahun lepas. yang menang tahun lepas tak boleh tertanding tahun ni...