Friday, October 20, 2006

Andai Kamu Ber-emo

KEPADA SEMUA KAWAN-KAWAN BLOG.
ANDAI TERASA, TERKECIWA, TER-PROVOK, TERASA HATI, KECIK HATI & SEGALA YANG BERKAITAN DENGAN EMOSI.

MAAFKAN AKU.
DOA AKU, SUPAYA RAYA & IBADAH KAMU DIBERKATI. AMIN...

17 comments:

13may said...

Selamat hari raya...

ps: bgtau kambing tuh...takyah sedih2..raya ni dia bukan nak kena semelih pun...
raya korban...nasib engkau laaa kambinggg....

INDERA KENCANA said...

Hahahaha.. aku tumpang gelak..

Selamat Hari Raya Esis

kingbinjai said...

dude, aku dah sms tadikan? cukupla tu kot. ha ha ha

kemat said...

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN

Pengkritik Blog said...

saye kecik ati sebab link blog saye takde kat sini...

ape pun salamat ari raya...

blackpurple said...

Aku copy & paste komen aku yg lepas...hehehe...

Apa-apapun slmt eid ul fitr utk kau sefamili..

Maaf zahir dan batin kalau ada keterlanjuran kata samada di dalam entri atau di kotak komen sepanjang berblogging ekk......

kel@mbu said...

bro.. salam aidilfitri.. :)

tuan tanah said...

selamat hari raya.

maaf zahir batin, fizikal dan mental juga.

p/s: jangan bimbang. kalau pun saya pernah terkecil hati dengan kamu, saya sudah lupakan (kerana saya menghadapi penyakit medium term memory loss :D)

amanitium said...

woah! dude, lukisan kau lagi smart ni! serius aku terkesima. huhu.

aku maafkan fizikal dan mental kau.

Sikenit Comel-AminBakish said...

untuk esis dan keluarga, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Berhati-hati di jalan raya.. :)

neeziee said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Jangan memotong barisan.tunggulah giliran anda..hehe..

oDja said...

selamat hari rayer. nak minta maaf pun bukan nyer kenal pun kan? hehehe...

werker said...

Daku pun meminta maaf wahai sahabatku semua...

BooK said...

kat malaya, kambing pun bisa bersedih.

zwitterion said...

ya esis..aku pun sama

Anonymous said...

selamat hari raya.. kambing sihat?

esis said...

kepada semua.

salam aidilfitri... jangan lupa puasa 6 pula.