Monday, December 11, 2006

Luar & Dalam

Ada orang cakap aku nakal - kalau baca daripada blog.

Ada orang cakap aku kat luar tak sama dengan aku yang kat dalam.

Ada apa-apa maksud tersiratkah?



>> kamu rindukan sayakah? ehhh malulah...

14 comments:

Tok Rimau said...

Kat blog, kau cerita dari dalam. tapiKau tunjuk apa yg kau nak tunjuk sahaja.

gitartong said...

aku percaya mereka kata kau nakal.

Anonymous said...

kenakalan hak milik setiap lelaki!

Anonymous said...

taknaklah cakap, nanti kau marah ha ha ha

Anonymous said...

nakal macam cheetah yang amik pepsi max tuan dia tu ke?

zwitterion said...

hehe..kdg2 sesuatu benda tu, kita tak kongsi pun dgn org sekeliling, tapi lbh selesa bercerita kat blog

Anonymous said...

ya, ko memang nakal.. aku percaya semua tu.. haha...

neeziee said...

dalam mana ni?hehe.

13may said...

dalam mana yg nakal tuh??? hahha...

Azhar Ahmad said...

Adeh! Dah balik rupanya awok ek.... Tapi, saper yang rindu? Ngauahahahha.... Same like me, kat luar blog laen, kat dalam blog laen!

arianna adrizal said...

sy kenal takuya kimura je! tp esis dicaprios tuu tak kenal...
siapa dia tu, majistret? loyerr? ahlil musikkk??? hu~

dugongsenyum said...

lenkali kita lepak-lepak lagi, borak sampai mamak gelisah

hahaha

lindosh said...

biasa la tu.. kalo luar n dalam lain2.. ehehe

blue_cherry said...

esis? yang mana satu erk... ha ha. Nakal tak pe.. baik utk kesihatan.. haks