Tuesday, July 18, 2006

Siti & Datuk K

Gambar daripada Berita Harian online

Semua orang suka dengar gosip Siti nak kahwin dengan Datuk K.
Ramai orang tak suka dengar realiti Siti kahwin dengan Datuk K.

Kenapa? Geli? Misai? Kumis? eeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayangkan.... bayangkan.... bayangkan.... lalalalala, hehehehe.

Ah, biarkanlah mereka dengan keluarga mereka.

SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT "SITI&DATUK K"

15 comments:

ontahsapo said...

aku sedang bayangkan, tapi dihalang oleh seseorang....

zwitterion said...

malas nak ckp apa2.jodoh kita sendiri pn belum tentu lagi mcm mana...
semoga bahagia hendaknya..

kingbinjai said...

mereka tidak memainkan apa apa peranan di dalam hidup aku, so, who cares?! hahahahaha

neeziee said...

apa yang aku bayangkan tidak diluluskan untuk disiarkan disini.

Harap Maklum.

ahaks.

zino said...

kenapa masih tak boleh terima hakikat CT akan kawen datuk K.. sedar lah kawan2.. hehe

KAMATO said...

CT, datuk K, he..he... no komen, biar mereka dengan dunianya

Azhar Ahmad said...

Argkhhh datuk ka amik makwe aku. Argkhhhhhh!!!

Lan Rambai said...

AKu cuma boleh bayangkan siti jer... Datuk K takder dalam gambar otak aku. Yang ada Datuk R.. hehehe

esis said...

ontahsapo,
haha sapa tu? orang umah ke?

zwitterion,
semoga berbahagia hendaknya.

kingbinjai,
eh yeee ke. cam keciwa je. hahahaaa


neeziee,
psssst... bisik sikit kat aku

zino,
tuhan dah tentukan nak wat camne. jodoh dia

KAMATO,
yaa... biarkan mereka.

Azhar Ahmad,
ohhhh x awek ko kerr??? yang gosip2 dulu tu??

Lan Rambai,
Datuk R.. ??? bukan tok Rimau kan... hehehe

Lan Rambai said...

Tok Rimau? Apa kejadahnya dgn Tok Rimau yg tak hensem tu... Datuk R tu akulahhh.. Datuk Rambai hehehe

JBM8141 said...

semoga mereka berbahagia la hendaknya dunia akhirat

esis said...

Lan Rambai,
oooooh kamu rupanya Datuk R. hehehehe


JBM8141,
hendaknya. amin.

Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

hana kirana said...

kenapa manusia suka jaga tepi kain orang? dengan kata lain, kenapa manusia suka gosip?

Menurut pakwe separuh masa aku, Dr. House (Hugh Laurie), kerana bila kita tahu hal orang lain, kita berasa diri kita superior dan lebih berbanding orang lain.

dan mungkin sebaliknya pula apabila diri kita yang menjadi subjek perbualan orang lain.

Anonymous said...

I find some information here.