Friday, December 03, 2004

what is your fantasy?


Malam semalam aku tanya soalan nih pada Padil kawan umah aku
dia cakap dia tak terpikir lagi

TAPI
Padil cakap kawan dia ada la satu fantasi,
dia cakap kalo buleh nanti bila aku kawin, aku nak kawin sambil berLARI!!
ahahahahhaahhahaha aku ngan padil pun gelak.........

soalan nih sebenarnye pensyarah aku tanye kat kelas smlm. dia nak semua orang email kat dia nanti dlm satu atau dua ayat jer.

kawan aku kat kelas berfantasi kalo boleh dia xnak keje tapi dia ada kotak duit yang tak habis walaupun dibelanjakan, malah setiap hari tgk masih tetap sama jumlahnya tak habis2

FANTASI AKU??
entah la. ada kot. tapi cam tak menarik jer....
aku nak pergi kat semua tempat yang pernah dijejaki kaki manusia, di darat, hujung benua, puncak gunung, dasar lautan, bulan, bintang, dalam tanah (aku percaya pasti ada ruang untuk dilawati), semua tempat....kalo boleh aku nak letak tapak kaki aku atas tapak kaki mereka!!

APAKAH FANTASI ANDA????
marilah sama2 kita berkongsi
.............fantasi yana
yana teringin sangat nak membina sebuah mahligai istana yang besar dan cantik sangat...di belakang istana yana ada laut biru yang tenang..bestnya dapat tengok laut biru! Cantik...
............fantasi tok rimau
Tok Rimau berfantasi jadi rimau bersayap dgn hati dan otak manusia. Mmmm... harimau tu kena pakai seluar la. malu. Fantasi aku, sukahati aku :) - Tok Rimau
...........fantasi sick sad world
aku kalo nak berfantasi... aku nak hidup dah zaman jeditak kisah ler kal tao jadi jedi pun .. janji hidup lam zaman tu...sikit la punyer besh.. kete sumer boleh terbang - sick sad world
............fantasi op
aku ada 2 fantasi. mahu hidup di zaman akan datang yang futuristik. dan mahu hidup di zaman sebelum kegemilangan melaka - tak pening kepala ;) - op
...........fantasi alindalia
fantasi tg sebenar-benar fantasi...nak melawat artakus kat dunia aurora...bleh bkenalan ngan karum then jadik partner bukak bank kat aurora!harap2 x kena makan ~~alindalia, urul island
...........fantasi sempoii
Fantasi aku..dok umah kat atas gunung (bukan gunung berapi yaa). Ada air terejun. Tak yah keje tapi ujung bulan gaji masuk. Bila nak shopping jer panggil jet peribadi bawak gi shopping kompleks kat kaki gunung.. -sempoii
...........fantasi jundak
aku ada banyak fantasi.. yang baik, yang jahat semua ada.. antaranya, aku nak jadi the best footballer on earth.. main utk manchester united.. kretif ala2 zidane, freekick ala2 beckham, footwork ala2 cristiano ronaldo, dribling ala2 giggs, skill ala2 ronaldinho.. huh tobat malaysia menang world cup kalau camni!! - jundak
____________________________________________________________________
~tEMpAt yaNG WajiB dI JeJAKi~

8 comments:

Anonymous said...

Tok Rimau berfantasi jadi rimau bersayap dgn hati dan otak manusia. Mmmm... harimau tu kena pakai seluar la. malu. Fantasi aku, sukahati aku :) - Tok Rimau

Anonymous said...

interesting here.....

i'm very proud of u my dear....:)

yana

Anonymous said...

aku kalo nak berfantasi
... aku nak hidup dah zaman jedi
tak kisah ler kal tao jadi jedi pun .. janji hidup lam zaman tu...
sikit la punyer besh.. kete sumer boleh terbang

sick sad world

Op said...

aku ada 2 fantasi. mahu hidup di zaman akan datang yang futuristik. dan mahu hidup di zaman sebelum kegemilangan melaka - tak pening kepala ;)

http://fikirandalamkembara.blogdrive.com

Anonymous said...

fantasi tg sebenar-benar fantasi...
nak melawat artakus kat dunia aurora...bleh bkenalan ngan karum then jadik partner bukak bank kat aurora!
harap2 x kena makan ~~


alindalia, urul island

sempoii said...

Fantasi aku..dok umah kat atas gunung (bukan gunung berapi yaa). Ada air terejun. Tak yah keje tapi ujung bulan gaji masuk. Bila nak shopping jer panggil jet peribadi bawak gi shopping kompleks kat kaki gunung..

Anonymous said...

aku ada banyak fantasi.. yang baik, yang jahat semua ada.. antaranya, aku nak jadi the best footballer on earth.. main utk manchester united.. kretif ala2 zidane, freekick ala2 beckham, footwork ala2 cristiano ronaldo, dribling ala2 giggs, skill ala2 ronaldinho.. huh tobat malaysia menang world cup kalau camni!!

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read the fishing trip milf free porn hunter arez milfs united american life insurance http://www.interior-design-living-picture-room.info Automobile insurance germany Black condition jack car cover Close up of sluts ass 40 freezer cum swollowing milfs Missouri depatment of insurance medicare Sarah jessica parker and manolo bahlink shoes Ion thunder .com free bingo Hardcore teens index printer cartridges Nova scotia unsecured credit card for bad credit Volvo omc ovt drives advances affiliate payday http://www.mature-5.info/worldsbigestcumshot.html