Friday, March 30, 2007

Aksi Seorang Juara

Pemain ragbi bertapa sebelum beraksi cemerlang.

Memeriksa "ambung" supaya sentiasa dalam keadaan baik.

Pemain beraksi tangkas atas pokok langsat mencari bola ragbi, mengatasi pihak lawan.

Pose macho seorang player setelah beraksi cemerlang. Ambung separuh penuh dengan langsat. Perut separuh penuh, juga dengan langsat. Hehehehe....

11 comments:

kemat said...

kamu usahawan tani yg cukup disukai oleh Pak Lah...berjaya dgn bisnes kambing dan kini ada harapan leh jadi tokey langsat..

Pa'chik said...

dokong la sedap sis. langsat, tak best...

Sastri said...

langsat manis ke masam? tak ske laa buah2 masam nih...

KAMATO said...

seronok makan langsat petik sendiri ni...

esis said...

kemat...
langsat tu kebun buah tok aku. aku tak jual pun. saje suka makan2 ramai2.

Pa'chik...
aku msuka dokong jugak... tapi dukung lagiii sedap

Sastri...
ada manis. ada masam. ikut atas situasi. kalau kamu makan ngan boyfriend mesti manis. thehehe..

KAMATO...
memang. buah-buahan organik gitu... thehehehe

kingbinjai said...

bola ragbi mana?

blackpurple said...

He he he. Kalau durian boleh buat macam tu gak ker..?

'ambung' kalau jawa lain maknanya...ha ha

samurai said...

Kau nampak gagah bila pakai jersey ragbi. Huhuhu..

zwitterion said...

pokok tu tinggi ke rendah?..atau aksi je lebih2..haha

sinaganaga said...

perut kena jaga - kalau tidak, masa touch down - perut sangkut kat tanah (jadi brek).

ha ha.

oh ya, jersey tu kasi pulang semula kat sekolah ya!

Aku Bukan Bidadari said...

T-Shirt lawa!