Monday, February 20, 2006

kawan lama

sebenarnya memang dah lama aku tak berhubungan dengan kawan-kawan masa belajar kat u dulu. hehe saja menyepikan diri. sebabnya aku nak mulakan hidup baru. cehhhhh alasan macam dalam filem razak mohiden. haha.. kebanyakkan diorang tak tau perkembangan aku sekarang. aku tinggal mana keje kat mana. kebanyakkannya tak tau. mesti gossip2 liar kini menular dikalangan mereka kan. aku tau la aku ni artis / artisukma. betul la, tak tipu. dulu.

tiba-tiba tadi aku terima sms dari kawan lama aku Mat Pet.

MAT PET: apasal kwn aku sorng ni dah lama btol diam. email pun xdak. hidup mati pun aku x tau. hang kat mana skrang?

AKU: hehe aku kat new york skrang, keje kat sini.

MAT PET: punggong kamu!

8 comments:

ron97 said...

hang nak menipupun, pada padalah.

"walaupun dirimu sudah lama tidak ku ketemu, namun, tipu muslihat, kelentong mekong kamu, dalam poket aku jer" MAT PET

Op said...

lain kali cakap kat bulan ke matahari ke, best sikit hehe.

Roul the breath taker! said...

apa kelas jawab kat NY.... nak kelentong pun kelentong lah sampai kat planet pluto.. barulah nampak cam tak sihat sikit... like u always been.....

heheheehhhehe... jokin'

hana_kirana said...

oh kamu dulu artisukma?

kunci hilang said...

lalu apa jawapan kamu yg seterusnya kepada mat pet?

esis said...

kunci hilang,

saya tak jawab. sebab saya suka biarkan hidup mat pet diselubungi misteri. sukaatisayajelah

evil28784 said...

lantak ko la..

Anonymous said...

This is very interesting site... »