Tuesday, April 19, 2005

lagu pengakap


aku masih ingat masa sekolah dulu ni adalah lagu pengakap yang paling aku suka, aku tak tau nape... tapi dia punya melodi dan lirik sangat indah..... sangat halus dalam menceritakan tentang kecantikan alam dan wanita. tapi sampai sekarang aku tak tau tajuk lagu ni aperr.. okeh arini aku persembahkan lagu ni kat koranggg...


tepi gunung air terjun tempat orang bermain,
tempat tinggal tukang kebun dan anaknya mahani,

sungguh cantik rupa ani hidung mancung seludang,
betis bagai bunting padi sungguh cantik dipandang,

tidur malam mimpi-mimpi ani datang ke rumah,
tapi sayang ani pergi hati ani berubah,

kelmarin aku tengok vcd korea "miss kim's making 1 billion won project" tiba-tiba, tiba vcd ke-11 aku tgk hero dia nyanyi lagi nih utk awek tuh. tapi senikata tak samalah... melodinya sama... yeahh.. terus aku pause cerita tuh dan aku ingat semula lirik ni dan aku tulis... dijadikan kebetulan, dan sblm aku tgk vcd ke-11 ni malam sblm tu aku nyanyikan lagu ni kat awek aku.. rangkap yang tengah jerrr... *nama awek aku bukan ani
__________________
harimau main bola

4 comments:

airain said...

nama aku ani laa weh..ahaha

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
windows bookkeeping software pictures of sports gear Chevrolet damper control Gold mine sports

Anonymous said...

What a great site Picture of an f1 universal hepa filter Multicast video conferencing Cheapest propecia in uk Water filter electrolux ngfc 2000 in line screen water filter Water filter for wire cut

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it »