Thursday, July 12, 2007

Maskara II Dalam Utusan

KLIK gambar untuk lebih jelas

9.00pagi (via sms)
Elmaaniq: Bang, apa ada dalam utusan hari ni?
Esis: Entah, aku kat rumah lagi ni. Nanti sampai opis aku tengok. Siapa inform ko ni?
Elmaaniq: Member aku.

Terima kasih sindikit sol-jah. Tanpa kalian muka aku tak se-hensem dalam utusan hari ini.. Hahahaha.

9 comments:

blue_cherry said...

esis, oit..

apa ada pada hensem.. he he.
Sy tau printing tak clear.. kalau magezine sure hensem, kalah hans.. he he,

ikhtibar, hans pun kene dump walaupun hensem.. :p

KAMATO said...

Tahniah bro, buku masuk barisan saya, tah ke mana... member kebas

nUr@dDeEn said...

ya, ya. sudah terbukti bro memang hensem. anak bro nanti kemungkinan besar akan mengikuti jejak anda. ye lah. ke manakan tumpah kuah kalo tidak ke lantai kan.. cayalah, bro!!! ;)

Sastri said...

tahniah...kehanseman yang terserlah... :D

blackpurple said...

Kau dah tergolong dalam veteran? Dah tua juga rupanya kau.. ha ha ha...

Aku Bukan Bidadari said...

huwaaa saya ter'admire' arr...

aston said...
This comment has been removed by a blog administrator.
stROZze said...

kau dah jadi ahli sastera rupanya.. :)

p/s - blog kau ni byk sgt la spam dari org tak betul/musuh.. pasangla anti spam tu..

esis said...

stROZze...

tu la pasal.. okeh akan aku uruskan orang yang ada masalah mental nih.. hehe