Thursday, May 17, 2007

Diari 6 Bulan

Fikir aku, bila blog orang tak update;

Tiga hari: Sibuk ni
Seminggu: Pegi kursus kot
Dua minggu: Mesti dah kering idea ni. Hahahaha
Sebulan: Ini mesti saja uji kesabaran peminat? Aku tau taktik ni.
Tiga bulan: Gilaaaaa! Tak sayang peminat ke?!!!
Enam bulan: Errrrr... dia ni ada lagi tak? (garu-garu kepala)

*********

Fikir aku, bila blog aku tak update;

Tiga hari: Aku dah biasa lambat update. Hehehe
Seminggu: Ayoooo, apa benda nak tulis ni.
Dua minggu: Arggh! aku dah kecewakan mereka. Harap memahami.
Sebulan: Maaf, ini bukan bermakna aku membenci kalian.
Tiga bulan: Mustahil! Sanggup aku menjadi sekejam ini. Cercalah aku.
Enam bulan: Blog tu apa?

22 comments:

Pa'chik said...

heh...

nam bulan baik tutup je... hahah...

err... web jawi kena godam... dua hari baru tau, mesti mereka pun jarang update la tu.

blue_cherry said...

blog tu apa? he he

Lagipun address blog blog esis, sukaatiku kan kan kan..

so, sukaatiku laa bila nak updet.. he he

Andai hang tu kira tepat gak tau.

Aku Bukan Bidadari said...

huh kalo 1 bulan tak update mesti dh takder computer atau dia kena transfer dlm hutan!

Pa'chik said...

dude, ko dah tiga hari ni... sibuk ke? atau tengah pikir apa benda nak tulis...

Sastri said...

ingatkan merajuk nak berblog dah... sebenarnya tadi baru terfikir nak merajuk atau tak sbb ada org kata kat shoutbox, blog sas byk angkat bakul... huhuhu... sedih tau... padahal tak pernah terlintas pun sebegitu...

nUr@dDeEn said...

er..er.. ko kena amnesia ke bro? dah tak ingat jalan ke blog sendiri! he,he,he,he,

tp aku pasti belum ckup 6 bulan lagi bro hilang diri kan, kan, kan

blackpurple said...

Ada orang berblog seperti makan jamu,
ada orang berblog seperti makan ulam,
ada orang berblog seperti sarapan pagi,
ada orang berblog seperti makan tengahari,

:D

stROZze said...

tiga hari: baru sgt update blog..
seminggu: baru nak cari idea..
6 bulan: google bankrap kot.. (saja je menyalahkan org..)

zwitterion said...

hehe..tak pe, sukaati la..blog kamu..

amanitium said...

mesti tgh sibuk ni, sbb tu begini. haha. mana konsep sosialisma kau sekarang ni?

ZM, Zulaikha Adrini dan ZN Isa said...

salam tuan rumah, mengembara dari satu rumah ke satu rumah, akhirnya sampai ke sini :D

selamat berkenalan.

Pegawai Khalwat said...

Tau takpe.

kingbinjai said...

esis? siapa esis? majistret? loyar? tokey kambing? entah...

kemat said...

mesti bisnes kambing kamu tengah rancak sekarang kan,,,yelah dekat cuti sekolah nie, org nak wat kenduri cukur jambul, berkhatan.....

jgn sampai lupa blog sendiri punye password dude

ILynn said...

kalo dua minggu tak update..alamat virgobiru itu teramat sgtlah bz
........
........
......
ataupon xde internet

gitartong said...

kau sindir aku ye? haha!

kel@mbu said...

oit2 bgn2..
dah bersawang dah tu..

kel@mbu said...

oit2 bgn2..
dah bersawang dah tu..

JamOren said...

uhukk...uhukk...awat byk sgt abuk ni...mak uii...besarnya spider...besawang...uhukk...uhuk...

nUr@dDeEn said...

eh, eh, aku dah sesat kat mana neh? umah sapa neh? e..s..er..huruf apa tuh.. ooo..i..s.. er..sapa esis tuh? macam pernah dengar jer nama tuh..! Apsal macam umah tinggal jer neh..? :D

esis said...

hahahaha opis aku tak kasi pekerja hayal dengan blog. sbb tu semua blog dia block. cisss..

uhuk!!! uhuk!!! uhukkk...!!!! apasal aku batuk2 nih???

is150 said...

aku sonang jo... MALAS laa tue