Friday, February 16, 2007

Cendawan

Berwajah baru....... dengan kesegaran haruman hutan hujan tropika!!!

16 comments:

kemat said...

nie azam baru sempena tahun baru cine ker..heheh..taruk background limau la bro

akirasuri said...

heh~ unik! gambar hujan lebih segar. sekian terima kaseh.

kingbinjai said...

aaaa hmmm hmmm nak tegur taknak? nak tegur taknak? nak tegur taknak? hmmmm

kel@mbu said...

hmm.. hensem..

tuan tanah said...

Gambar nampak segar.
Tapi... takde pun harumannya?
Kena imagine sendiri ke?

KAMATO said...

Cantik photo tu, ke ada hajat nak bisnes cendawan pulak lepas ni..

sinaganaga said...

Jangan le dok main kambing dengan main cendawan je, yeop. Updaut blog kasi panjang2 sket weh.

zwitterion said...

wajah baru..wah orang kaya esis..hehe

Lan Rambai said...

cendawan? kenapa?

esis said...

kemat...
sempena tahun baru tonyok ni... ada signifikan ke dgn hijau ni?? hhehehe

akirasuri...
unik ker??

kingbinjai...
hmmmm

kel@mbu...
amin...

tuan tanah...
hutan tropika tau. bukan hutan pokok tirus ye.

KAMATO...
hahaha.

sinaganaga...
azam tahun baru tonyok ni aku nak updet le hehe. tapi tulis sikit2 dulu. kasi panas beb. geng soljah apa projek??

zwitterion...
..hehe

Lan Rambai...
hutan hujan tropika lah.

skidg8 said...

ise. blog kita sama la..
hik hik...tiru yer...hik hik
(baca dlm nada ngade2 gitu...)

nUr@dDeEn said...

I love green..
saya suka hijau..
sukanyee
uik..macam template blog saya yg lagi satu he he he . .

Sikenit Comel-AminBakish said...

wajah baru.. fresh... segar bugar!!! hehe :D

Led said...

boleh makan ke cendawan tu? nampak cam sedap jek??

neeziee said...

boleh makan ke?

Sastri said...

lama dah tak pekena cendawan goreng tempura... cendawan jenis 'grey oyster' laa...