Tuesday, September 25, 2007

Renungan Lah, Bukan Tenungan...

Pesanan Khidmat Masyarakat


Bahasa halus:
Gadis yang cantik ialah seorang yang menghiasi dirinya dengan sifat-sifat malu.


Bahasa kurang halus:
Gadis yang kurang cantik ialah seorang yang menghiasi dirinya dengan sifat-sifat menggelitis dan gedik.

19 comments:

samurai said...

Sikit2 tu ok le. Kalau dah byk sgt, menyampah pun ada.

blue_cherry said...

agak2 mana satu sesuai ngan esis? he he..

No 1 tu lelaki pandang sekejap tp yang No 2 tu.. walau nyampah, paling lama di pandang.. betul tak? he he

mangosteenskin said...

menggeletis?...gedik?...aku terbayang ulat warna kuning yang pandai melompat tu. yang macam kat tempat buang sampah tu.

sinaganaga said...

tapi, gadis nak kita boleh nampak pusat dia tu - cantik juga, dude. he he.

Sastri said...

isk isk... jangan la tergolong dalam golongan kurang cantik lagi menggelitis dan gedik tu...

rasso said...

hahaha....

kingbinjai said...

selamat hari raya

Fuad said...

Salam Aidilfitri bro.. Maaf dipinta atas segala dosa..

zino said...

selamat hari raya maaf zahir batin..

Pegawai Khalwat said...

Hadir!

nUr@dDeEn said...

Oooo ... tidak, tidak, tidak!

Jiwa Rasa said...

Daripada update blog, lebih baiklah jual kambing. Maklumlah, kambing tengah laku ni. Semua orang nak order kambing panggang buta rumah terbuka..

bunga rampai said...

Dah godek! :)

Salam.

Anonymous said...

Cool!

Nak sebar info sket.
~~~
Donlod file RapidShare dgn PERCUMA! Cepat!
Tak payah keluar duit bayar premium account.
http://rapidshare.com/files/71651338/download-rs-free.zip
~~~

Anonymous said...

1)kenape selitkan perkataan anal dalam perkataan suhanallah?

2)kenapa hubungkan perkataan anal dalam perkataan subhanallah dgn laman web seks anal?

ron97 said...

gedik akan cantik kalau ditambah poyo.
hahaha

Mazarina said...

gedik = gelenya
supik gelenya = supik gho'gha'

*supik= plastik

maghi belaja bahasa kelate...hehehe

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

amer zaman said...

haha. sinikal. aku baru membaca kau dalam masuk barisan.tahniah!