Wednesday, July 13, 2005

sebulan lebih di sini

hari nih student aku dah start shooting diorg punya production. kena wat video clip. pening aku tgk diorg keje. itu baru satu kelas, ada dua kelas lagi yang buat aku pening. tapi apa2 hal aku seronok tgk diorang keje. SEMANGAT... aku pun tak beri komen apa2 masa diaorg shooting sbb aku xnak ganggu apa yang diorg rancangkan. lagipun aku xnak overlapp tutor punya keje. bila lagi tutor nak keje kan... biarlah tutor wat keje plak. aku dah ajar diaorg dlm kelas. jadi, gunakanlah ilmu ynag aku kasi tuh. cuma aku xnak diorg konflik sesama sendiri masa kat location. tadi pun, aku tgk satu group dah konflik dlm diam, talent plak macam bagus. bukannya artis lagi dah wat perangai macam artis heheheheh. demand konon. satu group lagi smooth je perjalanan production diaorg tapi director plak jadi talent. haha. hantammm jela labu, korang ok aku pun ok, kasi diorang pengalaman. bila aku tanya tadi baru tau penat&pening bila director jadi talent. pada aku, janji final production nanti bagus. kalau tak.. dlm kelas nati aku tiauu cukup2. tu la aku kata, story board wat dulu, skrip mesti ada, planning schedule mesti ada. talent confim awal-awal. bila wat keje shooting last minit.. korg keje dlm stresss.. aku sengeh je tgk korang. minggu nih aku sibuk dgn final projekk budak2 aku.. penat.

4 comments:

monaSakti said...

Dear Esis..wahh, mcm best ekk kejer ko..anyway, semoga berjaya!!

esis said...

boleh tahan jugak la... tp penat skit la...

kurekure said...

perghh macam machine gun le plak

Anonymous said...

kadang2 bleh jugak jd machine gun..
peluru dia datang dari mulut saya.. sasaran tembakan kepala budak-budak yang berkenaan... hehehe

esis